UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Felicitări de mărțișor!

baner_cu-Sosirea-Primaverii-2019-xxx-01

Bucuria sosirii primăverii să vă însoțească pe tot parcursul acestui anotimp minunat! Să aveți o primăvară frumoasă, scăldată în lumină, dragoste, armonie și multe împliniri!

Campania „Împarte o carte, împarte sănătate!”

Imparte_o_carte_670x326px_2019-01

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a lansat o nouă ediție a campaniei „Împarte o carte, împarte sănătate!”. Acțiunea se desfășoară în perioada 1 martie – 1 aprilie 2019.

Implementarea învățării bazate pe probleme la USMF „Nicolae Testemițanu” – o experiență de succes

DSC_5201

Șașe universități din țară, participante la proiectul Introducerea învățării bazate pe probleme în Moldova: Spre consolidarea competitivității și șanselor de angajare ale studenților (Introducing Problem Based Learning in Moldova: Toward Enhancing Students’ Competitiveness and Employability (PBLMD)) și-au prezentat rapoartele de implementare. Experiența Universității noastre a fost prezentată de Angela Babuci, asistent universitar la Catedra de anatomie a omului, prodecan la Facultatea de Medicină nr. 2.

Donează Sânge, Fii Erou!

Doneaza-sange_baner_1920x664px_site_nou

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită să participați la o nouă ediție a campaniei Donează Sânge, Fii Erou!. Miercuri, 6 martie, începând cu ora 8:00 și până la 16:00, Vă așteptăm să dăruiți viață în Aula nr. 8 „Nicolae Eșanu” (str. Nicolae Testemițanu, 20).

Concurs de desene „Medicul – prin ochii unui copil”

Medicul_in_viziunea_copilului_cu_iepuras-bleut_site-01

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează, în perioada 22 februarie – 30 aprilie 2019, concursul de desene cu genericul „Medicul – prin ochii unui copil”, destinat elevilor claselor I-IX din instituţiile de învăţământ primar și secundar din ţară.